syafiqah rasni cari jodoh malaysia percuma


  syafiqah rasni cari jodoh malaysia percuma

  syafiqah rasni cari jodoh malaysia percuma

  Assalamualaikum selamat pagi perkenalkan nama saya rasni saya berasal dari malaysia niat bergabung ingin mencari pasangan hidup dengan kriteria Bujang(duda/suami org tidak terima), bekerja tetap, seorang yg tegas, brtggjwb pd agama dan keluarga, berumur tidak lebih 30tahun, tidak panas baran, kalau anda seorang govt servant dan memilih ttg kerjaya pasangan jgn pilih sy (ada sbb tertentu sy berkata begini), kewangan yg sederhana/stabil, menghormati org tua, rupa paras sederhana. Berasal dari negeri utara.
  Maaf sekiranya profil sy agak kasar dan memilih, sy hanya ingin mencari yg trbaik utk diri sy dan masa dpn. Sbb tak nak jmpe org yg salah lg. Boleh add sy di wechat. Insha Allah sy akan accept jika ada gambar. Terima kasih

  Biodata Lengkap

  Nama: Syafiqah
  Umur: 23
  Jantina: Perempuan
  Agama: Islam
  Status:bujang(sedang mencari)
  Tempat tinggal: Ipoh, Perak
  Asal: Ipoh, Perak
  Berat:58kg
  Tinggi:158cm
  Berhubung: Wechat IkaRasni (facebook saya disini )
  Ciri2 saya: Anak no 3 dari 3 adk beradik, bekerja sbg Sales Coordinator (administration-bkn buat sales), bkn kaki kikis, manja ttp tegas, kahwin kerana ingin berubah ke arah kebaikan, tidak pandai masak tp berusaha utk belajar memasak jgn risau tak kan lapar , sy seorang yg sgt sederhana.
  Advertisement